Vår hovedleverandør
Vår globale partneren for styring og kontroll av komfort og energibruk i bygg.

TREND Control Systems ble etablert i 1980 og er fortsatt en av verdens ledende produsenter av driftskontrollsystemer for bygg. TREND har klart å holde seg teknisk i front, samtidig som selskapet har et prinsipp om at alle nye produkter skal være kompatible med tidligere versjoner. Kombinasjonen har gitt et unikt renommé i markedet og er din garanti for en trygg investering.


Les mer om Trend herDen dankske bedriften Electrocom ApS har stor kompetanse innen bygningsautomasjon og energimanagement.

Les mer om electrocom ApS  her

Komfortable bygg med riktige driftskostnader

Omicron automasjon prosjekterer og installerer styringssystemer for tekniske installasjoner i bygg. Vi leverer automasjonsløsninger som sikrer optimal styring og regulering av kulde- varme og ventilasjonsanlegg, samt overvåkning av anleggstilstand og energiforbruk. Våre web-baserte løsninger gjør det også mulig med overvåkning og kontroll av anleggene via internett. Vi skreddersyr løsninger for både næringsbygg, boliger og industri. Ved hjelp av service- og vedlikeholdsavtaler ivaretar Omicron automasjon også verdien av kundenes langsiktige investeringer  .

Fremtidsrettet teknologi

For å møte utfordringene der automasjonsfaget møter alle tekniske fag i en byggeprosess, har vi utviklet egen kompetanse innen IT, varmesystemer, kjøling, ventilasjon og energiøkonomisering. Vår hovedleverandør TREND Control Systems bidrar også sterkt til at vi ligger i forkant av utviklingen. Vi leverer derfor styringssystemer tilpasset både dagens og morgendagens utfordringer.

Omicron automasjon 

ble etablert 2007 av 3 ansatte med lang erfaring innen bygningsautomasjon. I 2015 er vi 6 ansatte ingeniører og teknikere. Ved hjelp av høy kompetanse og sterkt kundefokus, leverer selskapet fremragende resultater for både eiere og kunder. Vi har ambisjoner om moderat vekst og vil ansette personer med rett kompetanse.

                                                                          


OMICRON AUTOMASJON AS| Heggstadmyra 11 | 7080 Heimdal | Tlf. 72 87 56 30 
Org.nr.: 990 731 535MVA | firmapost
Copyright 2010 av Omicron Automasjon AS  |  Betingelser for bruk  |  Uttalelse om privatliv  |  Logg inn  |  Registrer
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS!