Vår hovedleverandør
Vår globale partneren for styring og kontroll av komfort og energibruk i bygg.

TREND Control Systems ble etablert i 1980 og er fortsatt en av verdens ledende produsenter av driftskontrollsystemer for bygg. TREND har klart å holde seg teknisk i front, samtidig som selskapet har et prinsipp om at alle nye produkter skal være kompatible med tidligere versjoner. Kombinasjonen har gitt et unikt renommé i markedet og er din garanti for en trygg investering.


Les mer om Trend herDen dankske bedriften Electrocom ApS har stor kompetanse innen bygningsautomasjon og energimanagement.

Les mer om electrocom ApS  her
Tjenester Minimer

Vi planlegger ventilasjons- og varmeanlegg sammen med deg, og går helt inn på ønskene dine, slik at du får et skreddesydd anlegg som passer best for behovet ditt. Etterpå gjennomfører vi prosjektet i samarbeid med elektrikere og rørleggere. Vi leverer dermed komplette automasjonsanlegget. Det spiller ikke noen rolle om det dreier seg om nybygg, eller rehabilitering. Selvfølgelig tar vi vare på anlegget i etterkant gjennom service, reparasjoner og vedlikehold av varme og ventilasjonsanlegg.Avhenging av ønskene dine finns det flere muligheter for en sentral driftskontroll for de fleste bygginstallasjoner. Anlegg kan styres gjennom datamaskin og man kan t.o.m bli varslet via SMS. Alt er mulig. Snakk med oss.Et viktig fagområde vi holder på med er rådgivning innen energiøkonomisering, inneklima, og løsningsvalg for de enkelte bygg.


                                                        
Copyright 2010 av Omicron Automasjon AS  |  Betingelser for bruk  |  Uttalelse om privatliv  |  Logg inn  |  Registrer
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS!